Kupac web stranice ima pravo reklamacije u sljedećim slučajevima:

  • odstupanja od naručenog proizvoda
  • nestanka proizvoda
  • oštećenja proizvoda

Zbog odstupanja naručenih proizvoda od primljenih proizvoda reklamacije će se podnositi na dan primitka naručenog proizvoda ispunjavajući obrazac od poštanske službe. U protivnom proizvodi će se smatrati prihvaćeni od strane kupca.

U slučaju pravovremene i osnovane reklamacije, Trend rasvjeta d.o.o. će zamijeniti proizvode bez dodatne naplate kupcu. Troškovi dostave radi vraćanja proizvoda su pokriveni od strane kupca.

Reklamacije nepoznatih nedostataka proizvoda će se odobravati nakon nalaženja istih, ali najkasnije do isteka garancije.

U tom slučaju kupac bi nam trebao dostaviti e-mail sa kopijom potvrde ili računa, brojem narudžbe i slikama proizvoda. Nakon potvrde reklamacije od strane Trend rasvjeta d.o.o., kupac može tražiti cijeli povrat, popust ili zamjenu proizvoda zamjenskim proizvodom. Troškovi dostave su pokriveni od strane Trend rasvjeta d.o.o.

Ukoliko u roku od 30 dana od potvrde reklamacije, kupac ne odabere niti jednu od opcija, Trend rasvjeta d.o.o. ima pravo da ne izvrši povrat bilo kojeg iznosa.

U slučaju da je reklamacija neosnovana , Trend rasvjeta d.o.o. će poslati e-mail kupcu.

Kontaktirajte nas: trend_rasvjeta@net.hr / telefon: +385 21 643 961