DOSTAVA

Obavijest o potvrdi narudžbe i dostupnosti robe Kupac će primiti e-poštom i tada može izvršiti uplatu ukoliko se radi o transakcijskom plaćanju ili potvrditi ponudu za slanje robe kod plaćanja pouzećem.

Dostava robe vrši se dostavnim službama GLS ili HP Ekspres u okviru 3-10 radnih dana. Vikend nije uključen u vrijeme dostave. Rok počinje od trenutka kada Trend rasvjeta d.o.o. nakon poslane ponude dobije potvrdu kupca za slanje robe kod plaćanja pouzećem ili uplatu na svoj žiro račun za pošiljke kupljene na transakcijski način plaćanja.

Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske (kurirske) službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Dostava za narudžbe ispod 1.000,00 HRK sa PDV-om plaća se 40,00 HRK (sa pdv-om) i ista će biti iskazana na ponudi koju kupac dobiva putem elektronske pošte. Za sve iznose iznad 1.000,00 HRK troškove dostave snosi Trend rasvjeta d.o.o.

Za VELEPRODAJU besplatna dostava je za kupnju iznad 1.500,00 HRK